Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη μεγάλη αξία του Κώστα Φορτούνη, τόνισε ωστόσο πως τα ματς της Εθνικής με την ομάδα δεν είναι συγκρίσιμα και ξεκαθάρισε πως περιμένει περισσότερα απ’ όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στους αντικαταστάτες των Χασάν και Ελ Αραμπί ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα για τους Χασάν και Ελ Αραμπί που βρέθηκαν θετικοί στα τεστ του κορονοϊού ο Πέδρο Μαρτίνς είπε: «Είναι φυσιολογικό να έχουμε κάποια κρούσματα. Γενικά η ομάδα είναι καλά παρά τις δύο μεγάλες απουσίες. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στους υπόλοιπους που θα χρησιμοποιηθούν να δείξουν την αξία τους. Μια μεγάλη ομάδα μέσα από τέτοιες δυσκολίες μπορεί να βγει πιο δυνατή».

Σχετικά με τους αντικαταστάτες τους, είπε: «Έχω στο μυαλό μου τις απαιτούμενες λύσεις. Ο Σισέ προπονήθηκε σήμερα, ο Σεμέδο επίσης, ο Φορτούνης επέστρεψε από την εθνική. Έχουμε άλλη μια προπόνηση και θα δούμε μετά τι θα συμβεί».

Για τους τραυματίες: «Ο Βινάγκρε είναι καλά, η κατάσταση του Χολέμπας θα εκτιμηθεί. Νομίζω ότι χρειάζομαι χρόνο να δούμε αν μπορεί να ανταπεξέλθει».

Πηγή: gazzetta.gr