Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (12/4) την ΑΕΚ στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας με στόχο να ανατρέψει το 3-0 με το οποίο είχε ηττηθεί στην OPAP Arena και σε αυτή την προσπάθειά του δεν υπολογίζει στον Χάμες Ροντρίγκες, τον οποίο ο Ζοσέ Ανιγκό άφησε εκτός αποστολής.

Ο Κολομβιανός άσος ήταν εκτός δράσης για καιρό αλλά ο Γάλλος προπονητής τον εμπιστεύθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 2-0. Η εμφάνιση του Χάμες όμως, όπως και της ομάδας συνολικά, ήταν κακή και τελικά έμεινε εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής, παράλληλα, έμεινε και ο Ρέτσος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Αντιθέτως, διαθέσιμοι είναι οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ντιάντιε Σαμασέσκου, με τον Ανιγκό να συμπεριλαμβάνει 24 παίκτες στην αποστολή και συγκεκριμένα τούς Ανδρούτσο, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνη, Χουάνγκ, Κασάμι, Κουτσίδη, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρα, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκη, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλο, Τζολάκη, Βαλμπουενά και Βρουσάι.