Ο Ιωνικός κι ο Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 στο «Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης» που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Super League. Οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο βαθμό τους στο πρωτάθλημα.

Ο Ιωνικός ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα κι ο Λεβαδειακός με 3-0 από τον Άρη και τόσο οι μεν όσο και οι δε αναζητούσαν αντίδραση και μπορεί να βελτίωσαν την απόδοσή τους σε σύγκριση με την πρώτη αγωνιστική, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

Οι Νικαιώτες ήταν καλύτεροι στη διάρκεια του πρώτου μέρους. Δημιούργησαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες και είχαν δοκάρι με τον Άοσμαν έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Τους έλειψε, όμως, «καθαρό» στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια προκειμένου ν’ ανοίξουν το σκορ.

Ρόλο έπαιξε κι ο αντίπαλος κίπερ Μάρκοβιτς που σταμάτησε το πλασέ του Άοσμαν και το σουτ του Μύγα.

Από τη μεριά του, ο Λεβαδειακός περίμενε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση ή να εκμεταλλευτεί κάποια στατική φάση, αλλά δεν του δόθηκε η δυνατότητα να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός με εξαίρεση μια προσπάθεια του Κωνσταντινίδη.

Μετά την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισαν περισσότερες μονομαχίες, κάτι που τους επέτρεψε να περιορίσουν την επιθετική δραστηριότητα του Ιωνικού. Βέβαια, ούτε και οι ίδιοι δημιούργησαν φάσεις.

Το ματς έπεσε σε ρυθμό και αυξήθηκαν τα φάουλ εκατέρωθεν. «Σπίθα» στους γηπεδούχους έδωσε η συμμετοχή του Μάξι Λοβέρα που έκανε ντεμπούτο και στο τελευταίο τέταρτο οι Νικαιώτες έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση, αλλά και πάλι χωρίς να καρποφορήσει κάποια προσπάθειά τους.