Δύο παιχνίδια διεξάγονται σήμερα (3/1) για τη 17η αγωνιστική της Super League Interwetten, τα οποία είχαν αναβληθεί. Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τον Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός – Αστέρας (19.00, NS Prime)

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής στον Ολυμπιακό παίκτες όπως οι Ονιεκούρου, Λόπες, Κούντε και Κανέ, ενώ επανήλθε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Παπέ Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Από την άλλη ο Μίλαν Ράσταβατς στον Αστέρα δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ατιένθα, Μπαράλες, Γκαρσία, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Αλβαρες. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο 20χρονος αμυντικός Γιώργος Παδόπουλος που από το περασμένο καλοκαίρι είναι επαγγελματίας. Η αποστολή αποτελείται από τους Ν. Παπαδόπουλο,Τσιφτσή,Καρμόνα, Καστάνιο, Τασουλή, Γ. Παπαδόπουλο, Αντζουλά, Χριστόπουλο, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Καπίγια, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο, Κανελλόπουλο, Κρεσπί, Μπενίτο, Σόνι.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20.30, CS1)

Η ΑΕΚ θα καθοδηγηθεί από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο μετά την απόλυση του Αργύρη Γιαννίκη. Στην αποστολή επιστρέφει ο Σιμάνσκι, ο οποίος είχε απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά και ο Μισελέν που έλειπε στην Γαλλία. Ο Λε Ταλέκ έμεινε εκτός καθώς εκτίει λόγω καρτών, ενώ εκτός παραμένουν οι Γέβτιτς και Στάνκοβιτς που συνέχισαν και σήμερα ατομικό λόγω του διαστρέμματος και των ενοχλήσεων στο γόνατο αντίστοιχα. Ατομικό φυσικά ακολούθησε για ακόμη μια ημέρα ο Γαλανόπουλος. Οι 21 που επέλεξε στην αποστολή ο Οφρυδόπουλος είναι οι εξής: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Μουργκ και Άκπομ που προπονήθηκαν κανονικά και είναι στην αποστολή, όπως και οι Κούρτιτς- Αουγκούστο, αντίθετα με τον Μιτρίτσα που γλίτωσε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τον Ολιβέιρα που συνεχίζει την αποκατάστασή του. Εκτός αποστολής έμειναν με απόφαση του Λουτσέσκου οι Μιτρίτσα, Μιχάι, Α. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Κούτσιας και Ολιβέιρα. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ.

Πηγή: gazzetta.gr