Ευχή για να πάει ο Λιονέλ Μέσι στην Τσέλσι έκανε ο Σεσκ Φάμπρεγκας σε δηλώσεις του. Ο μέσος των Λονδρέζων, σε συνέντευξη που παραχώρησε, είπε ότι θα ήθελε πολύ να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Αργεντινό άσο, ενώ τόνισε ότι, αν τελικά ο σταρ της Μπαρτσελόνα μετακομίσει στους «μπλε», θα ανεβάσει επίπεδο όλη την ομάδα.

«Εύχομαι να έρθει ο Μέσι στην Τσέλσι. Ως φίλαθλος της Μπαρτσελόνα, βέβαια, πιστεύω ότι ο Μέσι δικαιούται να κλείσει την καριέρα του εκεί. Έχει δώσει πολλά στο σύλλογο. Είναι ένας παίκτης-θρύλος, που άλλαξε την ιστορία της Μπάρτσα. Ως πρώην συμπαίκτης και φίλος του, όμως, θα ήθελα πολύ να έρθει στην Τσέλσι. Θα μας ανεβάσει επίπεδο. Φέτος, η Μπαρτσελόνα είναι ο Μέσι και άλλοι δέκα. Ο Λίο τους έχει σώσει σε πολλές περιπτώσεις», ήταν τα λόγια του 27χρονου μέσου που, στη συνέχεια, επισήμανε ότι το φετινό στυλ παιχνιδιού της Τσέλσι μοιάζει αρκετά με αυτό της Μπαρτσελόνα.

«Η Μπαρτσελόνα έχει ένα στυλ συγκεκριμένο παιχνιδιού. Ο Μουρίνιο το έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές και το έχει καταλάβει πλήρως. Το παιχνίδι της φετινής Τσέλσι είναι παρόμοιο. Έχουμε την κατοχή και ψάχνουμε πάντα να σκοράρουμε. Μπορεί να παίζουμε με διαφορετικό σύστημα, όμως η φιλοσοφία μας είναι ίδια», είπε ο Ισπανός διεθνής, που στο τέλος αναφέρθηκε στον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο.

«Ο Μουρίνιο ξέρει πως να αξιοποιεί πλήρως τους παίκτες που έχει. Αυτό που τον ξεχωρίζει ως προπονητή, είναι ότι ξέρει να προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση, με τις ομάδες τους να αποδίδουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είναι πανέξυπνος προπονητής», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr