Πανταχού παρών στα παιχνίδια της Μπιλμπάο στη La Liga παραμένει ο βιονικός, Ινιάκι Γουίλιαμς για πάνω από τεσσεράμισι χρόνια, γράφοντας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης την 170η σερί εμφάνισή του με τους Βάσκους.

Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της Αθλέτικ Μπιλμπάο το καλοκαίρι του 2015, όταν ήταν 21 χρονών. Ο Βάσκος με ρίζες από τη Γκάνα, Ινιάκι Γουίλιαμς πέρασε πάνω από τη μισή παρθενική του επαγγελματική σεζόν στα «πιτς», χάνοντας συνολικά 24 παιχνίδια λόγω τραυματισμών. Με αυτά τα δεδομένα, αυτό που θα ακολουθούσε στα επόμενα τέσσερα και πλέον χρόνια, δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς.

Ο ηγετικός εξτρέμ των Βάσκων όχι απλά ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών, αλλά ως σήμερα δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι της ομάδας του στο πρωτάθλημα! Συγκεκριμένα, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης συμπλήρωσε 170 συνεχόμενες εμφανίσεις στη La Liga με τη Μπιλμπάο και «τρέχει» ένα εξωπραγματικό σερί που κρατάει για σχεδόν 4,5 σεζόν! Χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο παιχνίδι που δεν αγωνίστηκε, σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2016.

Πηγή: gazzetta.gr