Το μεγαλύτερο αγώνα τριάθλου στην Ελλάδα, το Spetsathlon 2014, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 25-27 Απριλίου στο νησί των Σπετσών, στηρίζει η WIND.

Η εταιρεία, βρίσκεται στο πλευρό της διοργάνωσης από το 2011 προσφέροντας τις τηλεπικοινωνιακές της υπηρεσίες στο 1ο Spetses mini marathon. Στο πλαίσιο της φετινής της συμμετοχής, η WIND επιπλέον ανέλαβε την κοινωνική διάσταση του αγώνα.

Το Swim, Bike & Run for a Cause είναι μια πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας για τους συνδρομητές της κινητής, σταθερής και internet που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, είτε ως αγωνιζόμενοι είτε ως εθελοντές.

Χάρη στη συμμετοχή τους, το Αρχιπέλαγος, η Animal Action και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας εξασφαλίζουν δωρεάν επικοινωνία μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας WIND.

Παράλληλα, από τη σελίδα της στο Facebook η WIND διεξάγει διαγωνισμό από 7 Απριλίου μέχρι 16 Απριλίου 2014 προσφέροντας σε 2 άτομα δωρεάν μεταφορά και διαμονή στις Σπέτσες από 25 μέχρι 27 Απριλίου 2014, προκειμένου να γνωρίσουν το τρίαθλο και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Spetsathlon 2014.

Αν είστε συνδρομητής WIND και πρόκειται να λάβετε μέρος, είτε ως εθελοντής είτε ως αθλητής στο SPETSATHLON 2014, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της WIND και επιλέξτε από εδώ Swim, Bike & Run for a Cause έναν από τους 3 κοινωνικούς φορείς που επιθυμείτε, εκ μέρους σας, να προσφέρει η WIND 2000 λεπτά ομιλίας.

Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να είστε ένας από τους τυχερούς που θα πάει στις Σπέτσες μαζί με άλλο ένα άτομο να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα, επισκεφθείτε τη σελίδα της WIND στο Facebook και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα με ένα κλικ εδώ.