Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σ’ έναν ακόμη έλεγχο για τον κορονοϊό, όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά και η ομάδα την Πέμπτη (20/8) επέστρεψε στις προπονήσεις.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης (25/8) κόντρα στην Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπεσίκτας συνεχίζεται, με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου να δουλεύει εντατικά για το μεγάλο παιχνίδι.

Μετά το απαραίτητο ρεπό της Τετάρτης (19.08) παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία, σήκωσαν μανίκια και μπήκαν στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας πριν τη μάχη με τη Μπεσίκτας.

Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε δουλειά σε όλους τους τομείς. Αρχικά δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση με τρέξιμο και ταχύτητες. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσο το ένα έκανε passing game και τελειώματα, το άλλο έπαιζε παιχνίδι κατοχής. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό διπλό στα 2/3 του γηπέδου με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Τα τεστ για τον Covid-19, στα οποία υποβλήθηκε την Τρίτη (18.08) η ομάδα, ήταν όλα αρνητικά κι έτσι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Την Παρασκευή (21.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία».