Ο πρώην πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι έκανε δήλωση-φωτιά για προσπάθεια των Νερατζούρι να αποκτήσουν τον Λιονέλ Μέσι, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

Αυτό που δεν κατάφερε να υλοποιήσει ο ίδιος ο Μάσιμο Μοράτι επί των ημερών του δείχνει διατεθειμένη να πράξει η τωρινή διοίκηση της Ίντερ, επιχειρώντας να φέρει τον Λιονέλ Μέσι στη Νερατζούρο πλευρά του Μιλάνου!

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του κλαμπ μίλησε στο ραδιόφωνο του «Rai» για το σενάριο αποχώρησης του Αργεντίνου από την Μπαρτσελόνα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει επίσημη πρόταση της Ίντερ για να τον πείσει να γίνει ξανά αντίπαλος του Κριστιάνο Ρονάλντο, στη Serie A.

Προς το παρόν ο «Λίο» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ζόσεπ Μπαρτομέου για επέκταση του συμβολαίου του μετά το 2021, αλλά σε περίπτωση που οι επαφές αποδειχθούν άκαρπες, υπάρχει όρος στην τρέχουσα σύμβαση που θα του επιτρέψει να αποχωρήσει από τους Μπλαουγκράνα ακόμη και από το επόμενο καλοκαίρι.

«Δεν νομίζω ότι είναι απαγορευμένο όνειρο ο Μέσι για την Ίντερ. Ίσως να μην ήταν ούτε πιρν από την ατυχία του κορονοϊού. Βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του και είναι πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια για να τον φέρει η ομάδα. Δεν γνωρίζω αν η τωρινή κατάσταση αλλάζει τα πράγματα, αλλά προβλέπω ότι θα δούμε πολλά περίεργα να συμβαίνουν ως το τέλος του έτους» δήλωσε γεμάτος υποσχέσεις ο Ιταλός παράγοντας.

Πηγή: gazzetta.gr