Ο Φερνάντο Σάντος γνωρίζει τη δυναμικότητα του Ισραήλ, αλλά τόνισε πως εξαρτάται από την Εθνική ομάδα το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, θέτοντας ως στόχο το γκολ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε πως πρέπει να χτίσουν πάνω στην πρώτη νίκη επί της Λετονίας.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος ανέφερε για το ματς των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012: «Το κυριότερο ατού του Ισραήλ είναι η συμπαγής άμυνα που έχει κυρίως λόγω των δύο αμυντικών χαφ που δουλεύουν όπως πρέπει. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα κυριότερα όπλα του αντιπάλου απο ‘κει και πέρα εξαρτάται τι θα κάνουμε εμείς. Πρέπει να έχουμε μια καλή κυκλοφορία της μπάλας με στόχο το γκολ και ταυτόχρονα να είμαστε καλά οργανωμένοι ώστε όταν χάνουμε την μπάλα να μπορέσουμε να την ξανακερδίζουμε για να μην δημιουργηθούν προβλήματα για μας».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος:

«Το κυριότερο ατού του Ισραήλ είναι η συμπαγής άμυνα που έχει κυρίως λόγω των δύο αμυντικών χαφ που δουλεύουν όπως πρέπει.Γνωρίζουμε πολύ καλά τα κυριότερα όπλα του αντιπάλου απο ‘κει και πέρα εξαρτάται τι θα κάνουμε εμείς. Πρέπει να έχουμε μια καλή κυκλοφορία της μπάλας με στόχο το γκολ και ταυτόχρονα να είμαστε καλά οργανωμένοι ώστε όταν χάνουμε την μπάλα να μπορέσουμε να την ξανακερδίζουμε για να μην δημιουργηθούν προβλήματα για μας».

Για τις απουσίες: «Σίγουρα θα ήταν καλύτερο να μην είχαμε απουσίες. Αλλα για δύο απόντες δεν έγινε και τίποτα».

Για τα θετικά και αρνητικά στο ματς με τη Λετονία: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για θετικά και αρνητικά στο ματς με τη Λετονία. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Για την σημαντικότητα της νίκης με Ισραήλ: «Οι νίκες δίνουν κίνητρο και είναι σημαντικές. Πρέπει να χτίσουμε στην πρώτη μας νίκη. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Πηγή: gazzetta.gr