Η εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Αρμενία για την 9η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σε ένα ματς που δεν έχει ενδιαφέρον όσον αφορά το κομμάτι της πρόκρισης (19:00, Cosmote Sport 2, Open), αλλά ο Τζον φαν Σιπ θέλει να δει από τους παίκτες του την ίδια όρεξη που παρουσίασαν και κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Η προσπάθεια αναστύλωσης της ομάδας είναι σε εξέλιξη και φυσικά άπαντες θέλουν να δουν ότι υπάρχει συνέχεια. Ο Ολλανδός κόουτς, έχει ζητήσει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν θέλει να δει λάθη που θα δώσουν το δικαίωμα στους Αρμένιους να γίνουν απειλητικοί.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, αναμένεται να διατηρηθεί το σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια φαίνεται να υπάρχει δίλημμα μεταξύ Μπάρκα και Βλαχοδήμου, με τον Μπακάκη δεξιά και τον Γιαννούλη αριστερά στην άμυνα, ενώ στα στόπερ φαβορί είναι οι Χατζηδιάκος και Σταφυλίδης.

Αμυντικά χαφ θα παίξουν -όπως όλα δείχνουν- οι Κουρμπέλης και Μπουχαλάκης, ενώ τη μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Παυλίδη που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, αναμένεται να στελεχώσουν οι Μπακασέτας, Μασούρας και ένας εκ των Λημνιού και Μάνταλου.