Για εμπαιγμό του κόσμου του Παναθηναϊκού κάνει λόγο το «Παναθηναϊκό Κίνημα» σε ανακοίνωσή του, με την οποία επιτίθεται στον δήμαρχο, κ. Καμίνη, αποκαλώντας τον… αόρατο.

Η ανακοίνωση

«Λόγω των ευχάριστων ειδήσεων της περασμένης εβδομάδας (προπονητικό & αδειοδότηση) καθυστερήσαμε για λίγες μέρες την κατάθεση της άποψής μας σχετικά με τις εξελίξεις στο έργο της Διπλής Ανάπλασης, όπως έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Άλλο ένα επεισόδιο στη φαρσοκωμωδία της Διπλής Ανάπλασης έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες. Η έγκριση της στρατηγικής μελέτης από το ΥΠΕΚΑ, την ώρα που το σύνολο των έργων είναι βαλτωμένο και χωρίς καμιά προοπτική χρηματοδότησης, μόνο εντυπώσεις δημιουργεί. Εντυπώσεις που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάποιοι συνεχίζοντας να προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν και σκορπίζοντας φρούδες ελπίδες στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος όμως δυστυχώς γι αυτούς έχει καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Για όσους διατηρούσαν έστω και την παραμικρή αμφιβολία, η γνώμη του κόσμου αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στην ηλεκτρονική ψηφοφορία στη σελίδα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, με την συντριπτική πλειοψηφία να τάσσεται υπέρ του γηπέδου στη Λεωφόρο.

Με μια απλή ανάγνωση της απόφασης ακόμα και ο πιο αδαής μπορεί να καταλάβει τη σκοπιμότητα που δεν είναι άλλη από τη συντήρηση στη συνείδηση της κοινής γνώμης μιας καταδικασμένης υπόθεσης μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους του κ. Καμίνη προκειμένου να συγκαλύψει τις ευθύνες για το ανύπαρκτο έργο του στο Δήμο της Αθήνας.

Ο αόρατος κ. Καμίνης ως εκ της θέσεώς του έχει την ευθύνη της επίσπευσης και της επίβλεψης των έργων, λες και είναι δυνατόν να χρηματοδοτήσει ένα τέτοιο επιχειρηματικό σχέδιο ο Δήμος Αθηναίων.
Ο αόρατος κ. Καμίνης που στην ουσία το μόνο που έχει κάνει μέχρι σήμερα, είναι να αμφισβητεί εγγράφως την κυριότητα της Λεωφόρου και να απειλεί με το γκρέμισμα του μοναδικού περιουσιακού στοιχείου της Παναθηναϊκής οικογένειας. Να υπογραμμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι ο κ. Καμίνης είναι ο πρώτος Δήμαρχος στην ιστορία του Δήμου Αθηναίων που αμφισβητεί την κυριότητα του γηπέδου της Λεωφόρου.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον τις δηλώσεις αλλά κυρίως τις πράξεις του αόρατου Δημάρχου για το μέλλον της Διπλής Ανάπλασης.

Το Παναθηναϊκό Κίνημα θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να ενημερώνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τις εξελίξεις στο κορυφαίο αυτό ζήτημα που απασχολεί την Παναθηναϊκή και ευρύτερη Αθηναϊκή κοινωνία.

Η πρότασή μας ξεκάθαρη:

ΤΕΛΟΣ στη φαρσοκωμωδία της Διπλής Ανάπλασης και των συμφερόντων.

ΤΕΛΟΣ στην αναμονή και τον εμπαιγμό του κόσμου του Παναθηναϊκού.

ΤΕΛΟΣ στον μαρασμό που προκαλεί η έλλειψη γηπέδου αντάξιου της ιστορίας και του ονόματος του μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου.

Σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην φυσική μας έδρα, με ταυτόχρονη ανάπλαση όλης της περιοχής προς όφελος των Αθηναίων, έργο που θα διασφαλίζει το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου.

Όσο για τον κ. Καμίνη οι δημοτικές εκλογές είναι κοντά και να είναι σίγουρος ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού και οι δημότες της Αθήνας στο σύνολό τους θα του δώσουν την απάντησή τους με την ψήφο τους».

Πηγή: sport-fm.gr