Προσπάθειες να έχει τον Ντέρεκ Μπόατενγκ στο ρόστερ της τη νέα αγωνιστική σεζόν καταβάλει η Φούλαμ όπως αναφέρουν οι βρετανικές ιστοσελίδες, ανάμεσά τους και αυτή του εγκυρότατου Skysports!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά, αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας για την απόκτηση του Γκανέζου.

Τον Ιανουάριο η αγγλική ομάδα είχε έρθει σε συμφωνία μαζί του, είχε κινήσει τις διαδικασίες να του δοθεί άδεια εργασίας στην Μεγάλη Βρετανία η οποία και εγκρίθηκε.

Ωστόσο δεν πρόλαβε να τελειώσει την μεταγραφή μέχρι τις 31 Ιανουαρίου που έληξε η μεταγραφική περίοδος.

Το δημοσίευμα, στη συνέχεια, αναφέρει ότι μετά την αποτυχία της αγγλικής ομάδας να «κλείσει» το deal με τον Μπόατενγκ, ο γκανέζος άσος είχε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά και πάλι με την ομάδα του παίκτη να προβάλει μεγάλα προβλήματα.

«Τώρα πια ως ελεύθερος παίκτης επέστρεψε στη λίστα της Φούλαμ και με την άδεια εργασίας να έχει ισχύ ακόμη, είναι σε θέση να κλείσουν την συμφωνία», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα αφού πρώτα έχει διευκρινίσει ότι το CAS έχει δικαιώσει τον παίκτη στην διαμάχη που είχε με την πρώην του ομάδα.

Το σχετικό δημοσίευμα του Skysports προσθέτει ότι ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρτιν Γιόλ επιθυμεί να έχει τον παίκτη στο ρόστερ της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον αγγλικό σύλλογο.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τον Ολυμπιακό, υπήρξε συμφωνία με τον παίκτη τον Ιανουάριο για συμβόλαιο έξι μηνών με δικαίωμα ανανέωσης για δύο χρόνια. Ωστόσο, από την στιγμή που ο Μπόατενγκ δεν είχε μείνει ελεύθερος, οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του.

Ο Γκανέζος συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τις τελευταίες ημέρες ο παίκτης απουσιάζει και απλώς δηλώνει στους υπεύθυνους των ερυθρολεύκων ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα σύντομα.

Πηγή: Sport-fm.gr