Καλείται να ανατρέψει το σε βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα και, μάλιστα, παίζοντας σε άδειο, λόγω τιμωρίας, γήπεδο. Η αποστολή της Λάτσιο είναι εξαιρετικά δύσκολη και η Φενερμπαχτσέ έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπως παραδέχτηκε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, μιλώντας την παραμονή του αγώνα.

«Έχουμε πολύ λιγότερες πιθανότητες από τους αντιπάλους μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ας μην κρυβόμαστε, η Φενερμπαχτσέ είναι το φαβορί. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως η ομάδα μου θα τα παρατήσει. Θα παλέψει από την αρχή για να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί. Αν στο τέλος οι Τούρκοι αποδειχτούν καλύτεροι, θα τους συγχαρούμε και θα παραδεχτούμε την ήττα μας», είπε με νόημα ο Βόσνιος τεχνικός.

Η Λάτσιο θα αγωνιστεί για το αποτέλεσμα και όχι για το θέαμα. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο προπονητής της. «Θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, χωρίς άγχος και χωρίς να πανικοβληθούμε. Θέλουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ και μετά όλα μπορεί να συμβούν. Στο ματς αυτό, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Αν και έχουμε πολλές απουσίες, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, ακόμα και αν η απόδοσή μας δεν θα είναι πολύ καλή», σημείωσε ο Πέτκοβιτς.

Αυτό που θα λείψει πολύ, πάντως, θα είναι η βοήθεια του κόσμου, αφού το γήπεδο θα είναι άδειο λόγω τιμωρίας. «Είναι παράξενο να παίζεις χωρίς τους οπαδούς σου. Χάνεις μέρος από την ενέργεια και τη δυναμική σου. Θα πρέπει ο πάγκος μας να μετατραπεί σε εξέδρα και να δίνει δύναμη σε αυτούς που θα παίζουν. Ποιος ξέρει, ίσως τραγουδήσουμε και κάποιο από τα συνθήματα των οπαδών μας», είπε γελώντας ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr