Φτάνουμε στα μέσα του Ιουνίου και μπορεί το μεταγραφικό «παζάρι» να είναι σχετικά… φτωχό μέχρι στιγμής, έχουμε όμως μία εικόνα από το «μέτωπο» των… ανανεώσεων. Στις περισσότερες ομάδες έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό και υπάρχουν λίγες σχετικές εκκρεμότητες. Ας δούμε τις πιο… χαρακτηριστικές.

– Στον Πανιώνιο εκκρεμούν τα ζητήματα των Μανιάτη, Μπουμάλ που μάλιστα πρέπει να λήξουν σχετικά άμεσα, αφού λόγω της μη αδειοδότησης της ομάδας, υπάρχουν σχετικές χρονικές δεσμεύσεις. Ο πρώτος οδεύει προς παραμονή, ενώ για τον δεύτερο υπάρχουν «ερωτηματικά», αφού συμμετέχει στο Κόπα Αφρικα και μέσω της διοργάνωσης μπορεί και να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Πάντως το ενδεχόμενο του 2Χ2 δεν πρέπει να αποκλειστεί.

– Στον Αστέρα Τρίπολης παραμένουν στον αέρα οι Μουνάφο, Τσιλιανίδης.Για τον πρώτο είναι χιλιοειπωμένο πως ο χρόνος δεν αποτελεί «σύμμαχο» και όλα δείχνουν αποχώρηση. Για τον δεύτερο δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα και όλα μπορούν να συμβούν.

– Στη Λαμία παρατηρούνται ίσως οι περισσότερες εκκρεμότητες. Π.χ. με τον Αντέτζο από καιρό λέμε και υπάρχει κοινή συνισταμένη, αλλά ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Με τον Μπεχαράνο στο… παρά ένα υπήρξε «ναυάγιο», ενώ από καιρό όλοι λέμε και ξέρουμε πως δύσκολα θα συνεχίσουν Μπαράλες, Μπερτόλιο. Για διαφορετικούς όμως λόγους. Αν προσθέσουμε τους Ασούμπρε, Τομάς, τότε υπάρχουν πολλά ανοικτά «μέτωπα». Για τους δύο τελευταίους υπάρχουν θετικές ενδείξεις, αλλά… Στην ομάδα ενδέχεται να παρατηρηθεί… τσουνάμι παραμονής για όλους, αλλά και το αντίστροφο.

– Στον ΟΦΗ ο Νέιρα είναι κοινό μυστικό πως αναμένεται να συνεχίσει (ουδέποτε τουλάχιστον από εδώ είπαμε πως θα φύγει) και το βάρος έχει πέσει στους τρεις με οψιόν. Γιακουμάκης, Φερέιρα, Μεγιάδο. Ολα δείχνουν πως πάμε για το 3Χ3. Αλλωστε με τους δύο τελευταίους ουσιαστικά το ζήτημα έχει «τελειώσει».

Αυτά είναι τα πιο «καυτά» ζητήματα ανανεώσεων, αν και φυσικά σε αυτά τα ζητήματα ποτέ μην λες ποτέ, πριν πέσουν οι υπογραφές.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.