Η πιο μαύρη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του Αμαρουσίου γράφτηκε σήμερα αφού o φερόμενος ως… επενδυτής Γιώργος Γκάμαρης δεν έστειλε κανένα συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα και οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν εκτός διοργάνωσης!

Στο σημερινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο Γιώργος Γκάμαρης δεσμευόταν ότι έστειλε στη διοργανώτρια αρχή της Ευρωλίγκα δέκα συμβόλαια ενώ μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι θα ζητήσει παράταση (!) ώστε να στείλει τα υπόλοιπα.

Το καταστροφικό πέρασμα του υποψήφιου επενδυτή από τα βόρεια προάστια κορυφώθηκε σήμερα αφού η Ευρωλίγκα απέκλεισε το Μαρούσι με τη δικαιολογία ότι δεν έχει υποβάλει ακόμη το registration των παικτών πριν από το πρώτο παιχνίδι με τη Μπουντιβέλνικ (21/09) στα προκριματικά.

Αυτό σημαίνει ότι οι Ουκρανοί περνάνε άνευ άγωνων στον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ενώ στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» επικρατεί προβληματισμός, όχι μόνο για τη χαμένη πρόκριση αλλά για την ίδια την ύπαρξη του συλλόγου!

Σήμερα η πλευρά Γκάμαρη είχε δεσμευτεί να καταβάλει τις προκαταβολές στους παίκτες και να στείλει τα συμβόλαια στη διοργανώτρια αρχή όμως δεν το έκανε ποτέ. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των βορείων προαστίων δεν μπόρεσε να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής καθώς δεν δόθηκε η εγγυητική επιστολή ύψους 65.000 ευρώ ενώ ο Ζήσης Σαρικόπουλος έχει συμφωνήσει με τον Πανιώνιο.

Πηγή: gazzetta.gr