Ανεξάρτητα από συνθήκες, όπως επίσης και από τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή του, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει πάντα να κερδίζει, όπως δήλωσε ο Χρήστος Δώνης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πλαστικός χλοοτάπητας στο γήπεδο της Προοδευτικής δυσκόλεψε τις προσπάθειες των «πράσινων» στον επαναληπτικό αγώνα για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά το «τριφύλλι» έφυγε από τον Κορυδαλλό με τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Ήταν πολύ δύσκολος αγωνιστικός χώρος, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό. Είμαστε Παναθηναϊκός, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Κρατάμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και ελπίζουμε να πάμε ακόμα ψηλότερα την ομάδα» τόνισε ο Χρήστος Δώνης που μαζί με άλλους εφτά παίκτες από τη Golden Team, αγωνίστηκε κόντρα στην «Πρόο» και μάλιστα, για πρώτη φορά με φανέλα βασικού.

Για τις διαφορές με το επίπεδο των Νέων, παρά το γεγονός ότι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα γνωρίζει καλύτερα από όλους τις ικανότητες των «μικρών», είπε: «Είναι διαφορετικό να παίζεις στην ομάδα Νέων και να παίζεις στην ανδρική γιατί πρέπει να σκέφτεσαι και να ενεργείς πιο γρήγορα. Σε αυτό σε βοηθούν και οι συμπαίκτες για να προσαρμοστείς πιο γρήγορα».

Αναφερόμενος στο μέλλον και όσα μπορεί να πετύχει η ομάδα, αρχής γενομένης από το 2013, υποστήριξε ότι: «Το έχω ξαναπεί ότι ο Παναθηναϊκός φημίζεται για τις ακαδημίες του. Η δουλειά που γίνεται είναι εκπληκτική και ακολουθούν κι άλλα παιδιά. Χτίζουμε μια νέα, δυνατή ομάδα που θα αποτελείται από έλληνες ποδοσφαιριστές και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Πηγή: Sport-fm.gr