Δυσαρεστημένος με την αντίθεση που εξέφρασε ο Χουάν Ρότσα στις αποφάσεις του είναι ο Γ. Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κάλεσε τον προπονητή την Πέμπτη σε συνάντηση και το διαζύγιο είναι πολύ πιθανό.

Η δυσαρέσκεια που εξέφρασε δημοσίως ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για τις αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό προκάλεσαν δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κάλεσε εκτάκτως τον Αργεντινό τεχνικό για συνάντηση την Πέμπτη και θα τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» θεωρεί πως όσα είπε ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Προοδευτική για το Κύπελλο δεν κινούνται στο περιεχόμενο όσων είχαν συζητήσει στη συνάντηση που είχαν. Θεωρεί πως ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν του είχε δώσει την εντύπωση πως διαφωνεί κάθετα με όσα αποφάσισε η διοίκηση για καρατόμηση ποδοσφαιριστών και εξεπλάγην από τις τοποθετήσεις του.

Αν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν ανακαλέσει, πράγμα που είναι δύσκολο να κάνει, το πιθανότερο είναι να οδηγηθούμε σε διαζύγιο των δύο πλευρών. Έτσι μετά από μία σειρά παικτών που μπήκαν στη μαύρη λίστα του Παναθηναϊκού (Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Λέτο, Φορναρόλι), το ίδιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί και με τον προπονητή της ομάδας.

Πηγή: Sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.