Την ελπίδα πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα επιλέξει την Μονακό για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, εξέφρασε ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ένα καινούριο ξεκίνημα «ψάχνει» ο Μπέκαμ στην Ευρώπη και ο προπονητής της Μονακό, αποκαλύπτει, γιατί θέλει τόσο πολύ τον Άγγλο σούπερ σταρ στην ομάδα.

Είναι γνωστό πως στον γαλλικό σύλλογο υπάρχουν πολλοί θαυμαστές του 37χρονου μέσου και όλοι ελπίζουν πως θα απορρίψει τις όποιες προσφορές του γίνουν και θα δεχτεί να παίξει στο «Στάδιο Louis II».

«Ένας ποδοσφαιριστής, όπως ο Μπέκαμ θα βοηθήσει σε όλους τους τομείς την ομάδα και θα ενισχύσει την ανάπτυξη του συλλόγου», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού για να προσθέσει:

«Θα μεταδώσει το πάθος του για το παιχνίδι στους μικρότερους παίκτες μας, δείχνοντας πως ακόμα και στα 37 του χρόνια συνεχίζει να βελτιώνεται και εξακολουθεί να είναι επαγγελματίας».

Το βασικότερο σημείο, όμως, στο οποίο στάθηκε ο 61χρονος προπονητής είναι πως ο πρώην παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους νεώτερους:

«Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές σίγουρα χρειάζονται έμπειρους προπονητές. Αυτό όμως δεν φτάνει. Χρειάζονται επίσης και παίκτες-πρότυπα, όπως είναι ο Μπέκαμ, στα αποδυτήρια, που θα τους καθοδηγούν».

Πηγή: sport-fm.gr