Μπορεί μετά το 0-3 στη Ριζούπολη η ρεβάνς μεταξύ Ατρόμητου και Απόλλωνα Σμύρνης να έμοιαζε με αγγαρεία, αλλά η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι δεν είδε έτσι το ματς και φρόντισε να πάρει ακόμη μια νίκη, αυτήν τη φορά με 2-1, για να πάρει με… νταμπλ την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι, με κεφαλιά του Μούγιακιτς, έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Μπρούνο, πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό, ενώ ο Βραζιλιάνος έγινε στο 63′ και εκτελεστής -εκτός από δημιουργός- καθώς με πλασέ έκανε το 2-0. Μεγάλο μέρος του γκολ ανήκει και στον Κατράνη, που εμφανίστηκε στο Περιστέρι, μετά την επιστροφή του.

Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι μετατράπηκε σε ακόμα πιο τυπική διαδικασία, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να βρίσκει τουλάχιστον το τέρμα της τιμής, το οποίο σημείωσε ο Βάρκας στο 67’. Φυσικά, τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει και έτσι ο Ατρόμητος πέρασε πανηγυρικά στους «8» της διοργάνωσης.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης (78′ Μανδάς), Νάτσος, Κατράνης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Μούγιακιτς (46′ Στρούγγης), Κορτ (73′ Λαζαρίδης), Μπρούνο, Κωτσόπουλος

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Αστράς, Στάθης, Ναδάλες, Βαφέας, Λούκιτς, Αγροδήμος, Γαρουφαλιάς (84′ Κοντογιαννόπουλος), Βάρκας, Κοντοές (53′ Ελ Χέλβε), Ρώσση, Ριβέρο (66′ Γκίνο)