Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ενδέχεται να είναι για πολλά πρόσωπα στον Άρη, ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη χθεσινή ήττα από τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ωστόσο, αυτό δεν… αγγίζει -σε αυτήν τη φάση τουλάχιστον- τον προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη.

Στα ήδη υπάρχοντα ονόματα προς αποχώρηση από τους «κίτρινους», είναι πιθανόν να προστεθούν κι άλλα, όπως πηγάζει από τη Θεσσαλονίκη.

Σοβαρά προβληματισμένος από το κάζο στο Ηράκλειο, ο Θεόδωρος Καρυπίδης κάλεσε σε σύσκεψη κορυφής τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, καθώς και τον προπονητή της ομάδας. Η διαδικασία αυτή αναμένεται να αποτελέσει την αρχή των εξελίξεων, οι οποίες θα δρομολογηθούν τις προσεχείς ώρες.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, μετά τον αποκλεισμό από τον Εργοτέλη, προχώρησε σε γραπτή δήλωση, με την οποία έδειξε τις προθέσεις του για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο.

«Αυτός ο αποκλεισμός δεν θα περάσει έτσι. Ο κόσμος έχει δίκιο που είναι εξοργισμένος. Από αύριο κιόλας θα τρέξουν οι εξελίξεις. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα από εδώ και πέρα. Αυτοί που δεν μπορούν θα φύγουν. Θα έρθουν παίκτες που μπορούν. Θα κάνω αυτό που πρέπει για να διορθώσουμε τα πράγματα, όλα έχουν το όριο τους», ήταν η τοποθέτηση του κ. Καρυπίδη.