Πανέτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο Μάρτιν Γιόλ αναμένεται να ξεκινήσει τον «Κάρα» είτε ως βασικό, είτε να του δώσει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο «τυπάρας» έχει πάρει ήδη χρόνο συμμετοχής με τις ρεζέρβες της Φούλαμ, όμως πλέον όλα δείχνουν ότι θα παίξει και με την κανονική ομάδα κόντρα στους «πολίτες» στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο προπονητής των «cottagers» έχει κάποιους «πονοκεφάλους», λόγω τραυματισμών παικτών του και έτσι ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, πιθανώς αγωνιστεί για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από το Twitter του συλλόγου, όπου τονίζεται ότι: «Ο Καραγκούνης αναμένεται να παίξει κάποιο ρόλο στο αυριανό παιχνίδι».

«Ο Γιώργος Καραγκούνης προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο. Αγωνίστηκε για 60λεπτά με τις ρεζέρβες και αναμένεται να έχει ενεργή συμμετοχή αύριο», τόνισε ο Γιόλ σχετικά με τον Καραγκούνη σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Πηγή: sport-fm.gr