Στη δεύτερη μάχη για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Ρίο ρίχνεται απόψε η Εθνική μας του ποδοσφαίρου. Μετά τη νίκη με 2-1 επί της Λετονίας, οι διεθνείς μας θα τεθούν αντιμέτωποι με την έτερη εκπρόσωπο της Βαλτικής, Λιθουανία.

Ο Φερνάντος Σάντος επιθυμεί άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να φτάσει τους 6 βαθμούς και να αντιμετωπίσει με άλλο αέρα τα δυσκολότερα ματς του ομίλου, απέναντι σε Βοσνία και Σλοβακία, τον προσεχή Οκτώβριο.

Μοναδικό πρόβλημα για τον πορτογάλο ομοσπονδιακό τεχνικό ο τραυματισμός του Γιώργου Σαμαρά. Οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν πως ο Σάντος θα επιλέξει πάλι το σύστημα 4-4-2 και τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Κ. Παπαδόπουλο, Σπυρόπουλο, Μανιάτη, Κατσουράνη, Τζιόλη, Φορτούνη, Μήτρογλου και Γκέκα για την αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης.

Όσον αφορά στη Λιθουανία, αυτή, πιθανότατα, θα παραταχθεί με τους Καρτεμάρσκας, Μπορόφσκι, Ζαλιούκας, Κλιμαβίτσιους, Αντριουσκεβίτσιους, Σεμπέρας, Βίτσιους, Μικολιούνας, Ε. Τσεσνάουσκις, Ρανταβίτσιουςκαι Σέρνας και σύστημα 4-2-3-1.

ΛΙθουανία-Ελλάδα (MEGA 21:45)