Ικανοποιημένος από τη νίκη, όχι όμως και από την απόδοση, εμφανίστηκε στα μικρόφωνα του καναλιού «Mediaset Premium» μετά το τέλος του αγώνα Νάπολι – Φιορεντίνα, ο Βάλτερ Ματζάρι. Ο προπονητής των «παρτενοπέι» σχολίασε αρνητικά και τον αγωνιστικό χώρο του Σαν Πάολο, που ήταν σε τραγική κατάσταση.

Οι δύο πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο έδειξαν πως οι αρχικές εκτιμήσεις για τις ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο ήταν σωστές. Η Νάπολι χριζόταν από όλους το μεγάλο αουτσάιντερ, ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από το φαβορί Γιουβέντους. Οι «παρτενοπέι» μετά το εμφατικό 3-0 στην έδρα της Παλέρμο, διπλασίασαν τις νίκες τους επικρατώντας με 2-1 της Φιορεντίνα στο Σαν Πάολο.

Η νίκη αυτή, όμως, είναι ό,τι κρατάει ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματζάρι, που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του. «Δεν μου άρεσε η ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη και μας δυσκόλεψε. Στο δεύτερο μέρος έπεσε η απόδοσή της και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε κάποια πράγματα, αλλά και πάλι πολύ λίγα. Μόνο το αποτέλεσμα κρατάμε από αυτό το παιχνίδι», δήλωσε στα μικρόφωνα του «Mediaset Premium» ο προπονητής της Νάπολι μετά το ματς.

Υπάρχουν δικαιολογίες για αυτή την κακή απόδοση; «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κάκιστη κατάσταση. Είναι ντροπή για μια ομάδα σαν τη Νάπολι να παίζει σε τέτοιο γήπεδο. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Μου εγγυήθηκαν πως θα ξαναγίνει άψογος ο αγωνιστικός χώρος. Θα δούμε. Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την κακή απόδοσή μας. Και η Φιορεντίνα στο ίδιο γήπεδο έπαιζε», απάντησε με ειλικρίνεια ο Ματζάρι.

Κλείνοντας έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού Ινσίνιε. «Μου άρεσε πολύ. Ήταν από τους λίγους που ξεχώρισαν.»

Πηγή: sport-fm.gr