Μέσα στην εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη μεταφέρονται οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Τότε, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και οι Ανδρέας Βγενόπουλος, Νικόλας Πατέρας θα συναντηθούν για την αλλαγή «σκυτάλης» στα ιδιοκτησιακά του «τριφυλλιού», μετά την επιστολή-πρόταση του Τζίγκερ να «δωρίσει» το 25% των μετοχών.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έπιασε εξ απήνης τους δύο άνδρες με την επιστολή – πρόταση που τους κατέθεσε. Μόλις ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο της επιστολής, οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας ήταν σε ανοικτή επικοινωνία μεταξύ τους για το «πώς» θα αντιδράσουν.

Αυτό που αποφασίστηκε ήταν να επιδιώξουν μια συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, όπως και έγινε. Ο «Mr MIG» τηλεφώνησε στον κ. Βαρδινογιάννη και του μετέφερε την επιθυμία του να υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ των τριών ανδρών, για να μπορέσουν να συζητήσουν για την αλλαγή σκυτάλης στον Παναθηναϊκό, μετά τη σημερινή πρόταση.

Η πλευρά των Βγενόπουλου – Πατέρα φαίνεται να αντιμετωπίζει με «θετικό» μάτι την κίνηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, μόνο και μόνο από την αντίδρασή της να υπάρξει ραντεβού.

Οι εξελίξεις -πλέον- μεταφέρονται την Τετάρτη, σε μια ημέρα που μπορεί να υπάρξει η μεγάλη αλλαγή στα ιδιοκτησιακά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Εάν οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας απαντήσουν θετικά, τότε αυτόματα θα υπάρξουν αλλαγές στην ΠΑΕ. Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον προεδρικό θώκο της ομάδας, με τον κ. Πατέρα θα επιστρέφει σε αυτόν.

Στη μετοχική σύνθεση παραμένει ερωτηματικό το ποιος θα έχει την πλειοψηφία των μετοχών, καθώς θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα διανεμηθεί το 25% στους δύο άνδρες. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος να έχει στην κατοχή του τις περισσότερες μετοχές της ΠΑΕ, ενώ όσοι «μπήκαν» στην ομάδα (Βγενόπουλος, Πατέρας, Ξυλάς, Ζολώτας, Πολέμης, Νίκας, Βεκρής), εκτός του Παύλου Γιαννακόπουλου, θα κατέχουν το 50.8% του συνολικού πακέτου των μετοχών.
Θετικός ο Γιαννακόπουλος

Κάθε άλλο παρά αιφνιδιασμένος εμφανίστηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος σε σύντομη δήλωσή του στο www.sday.gr για την επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη με αποδέκτη τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα.

«Έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου για αυτό που έγινε. Ενημερώθηκε εγκαίρως και πλήρως. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Ξαναλέω πως έδωσα τη συγκατάθεσή μου για αυτή την κίνηση», τόνισε ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm