Την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας με έναν στόπερ επιπέδου θέλουν στον Άρη, με την υπόθεση για την απόκτησή του να οδεύει προς την τελική του ευθεία. Για τους «κίτρινους» το όνομα του Φλορεντίν Πογκμπά (αδελφός του Πολ Πογκμπά) παραμένει πάντα στο προσκήνιο, αλλά δεν είναι το μόνο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες από τα ρεπορτάζ που αφορούν το συγκρότημα του Πάκο Ερέρα, εξετάζεται και η περίπτωση του 32χρονου διεθνούς Αλβανού στόπερ, με μεγάλη εμπειρία από την Μπουντεσλίγκα, Μεργκίμ Μάβραϊ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο Αμβούργο, όντας ένας εκ των αρχηγών (όπως και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος), αλλά έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του γερμανικού λιμανιού στη Β’ κατηγορία.

Και οι δύο περιπτώσεις που απασχολούν το ρεπορτάζ του Άρη, έχουν «παίξει» για δύο από τους μεγάλους αντιπάλους του. Συγκεκριμένα, ο Πογκμπά ήταν ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς που αναφέρθηκε ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ πριν την απόκτηση του Οικονόμου, ενώ ο Μάβραϊ είχε γραφτεί για τον Ολυμπιακό, πριν την απόκτηση των Μιράντα και Μεριά.