Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και της Μάλαγα έχει προσελκύσει ο Χουάν Μανουέλ Βάργκας, όπως δήλωσε ο Χόρχε Σιτερσπίλερ στον ιταλικό Τύπο. Ο Περουβιανός εξτρέμ της Φιορεντίνα αναμένεται το φετινό καλοκαίρι να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα και η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τον θέλει να αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα

«Μπορεί να φύγει από την Φιορεντίνα. Αυτό είναι ένα ενδεχόμενο, αλλά αυτή τη στιγμή πρόκειται για φήμες και δεν υπάρχει επίσημη πρόταση», ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του διεθνούς παίκτη και πρόσθεσε:

«Η Λίβερπουλ είναι μία επιλογή, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από την Μάλαγα που έχει το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League. Δεν έκανε σπουδαία σεζόν και είναι πρόθυμος να το κάνει την επόμενη χρονιά».

Καταλήγοντας, ο Σιτερσπίλερ: «Αν θα επιλέξει ανάμεσα στην Premier League και την Primera Division; Ο Βάργκας θα έβλεπε με καλό μάτι το αγγλικό πρωτάθλημα, αν και έχει καλή άποψη και για το ιταλικό. Στο παρελθόν είχαμε συζητήσει με την Ίντερ και εκείνη είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του».

Πηγή: sport-fm.gr