Δεν έφτανε για τον ΠΑΟΚ η ήττα από την ΑΕΚ, που τον έθεσε εκτός πρωτιάς των play-offs, έχει να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα απουσιών στο τελευταίο ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Σίγουρα τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Μπόλονι και είναι ορατό το ενδεχόμενο να καταταγεί στην τελευταία θέση αυτού του μίνι πρωταθλητή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν λογαριάζει για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο τους Πάμπλο Γκαρσία και Γιώργο Φωτάκη, οι οποίοι αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στο ματς με την ΑΕΚ. Εκτός αυτών, οι Βλάνταν Ίβιτς και Μπρούνο Τσιρίλο έχουν συμπληρώσει ήδη κάρτες και είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στην τελευταία αγωνιστική των play-offs.

Κι οι τραυματίες όμως δεν πάνε πίσω. Ο Χαλκιάς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε από τον Κρέσιτς ενώ Έτο και Σαλπιγγίδης νιώθουν ενοχλήσεις και θα διαπιστωθεί η κατάσταση τους σήμερα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολα αφού έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απώλειες και αν τυχόν χάσει το ματς από τους Περιστεριώτες τότε θα τερματίσουν στην τέταρτη και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα των play-offs. Με ισοπαλία, είναι σίγουρα τρίτος ενώ αν νικήσει θα περιμένει ήττα της ΑΕΚ για να την προσπεράσει στην δεύτερη θέση.

Πηγή: sport-fm.gr