Καμία συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη έτσι ώστε να αποκτήσει το πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο Έλληνας επιχειρηματίας τόνισε στην Sportday πως περιμένει την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό ενώ κρατά μυστικό το ποσό των χρημάτων που προτίθεται να βάλει ο ίδιος ενώ επισημαίνει πως θέλει να βοηθήσει στην διάσωση του «τριφυλλιού». Σήμερα απαντά ο Ανδρέας Βγενόπουλος στον Τζίγγερ σχετικά με τη ΓΗΠΕΛ.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και υπάρχουν κάποιοι όροι και προϋποθέσεις για να υπάρξει θετική εξέλιξη. Εξάλλου τη θέση μου την είπα για αυτό το θέμα μέσω twitter», είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στην Sportday με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα πως είχε έρθει σε συμφωνία με τον Τζίγγερ για την απόκτηση των μετοχών του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας tweetάρει συνεχώς και μάλιστα σε ερώτηση οπαδού για το αν υπάρχει συμφωνία απάντησε, «Ο Τζίγγερ έχει δεσμευτεί ότι θα συνεργαστεί με βιώσιμη λύση. Η πρότασή μας είναι βιώσιμη!». Σε άλλη ερώτηση για τα έσοδα που μπορεί να έχουν οι πράσινοι είπε, «Πιστεύω ότι και τα έσοδα από merchandising μπορούν να αυξηθούν και να διατηρηθούν τα TV-Internet επίσης. Εγώ θέλω να βοηθήσω στη διάσωση!». Για το πόσα χρήματα θα μαζευτούν και πόσα θα βάλει ο ίδιος δήλωσε: «Ελπίζω τελικά τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ. Θα προτιμούσα να το κρατήσω μυστικό. Λυπάμαι».

Τέλος, σήμερα αναμένεται να απαντήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη σχετικά με την ΓΗΠΕΛ. Ο «Βγενό» επιθυμεί πώς και πώς να έχει απευθείας διάλογο με τον Τζίγγερ και ο ίδιος έλεγε, «Η παρουσία του στη γενική συνέλευση των μετόχων είναι η επιβεβλημένη θεσμική διαδικασία της λογοδοσίας. Αν θέλει να μην παρίστανται δημοσιογράφοι, συμφωνώ. Αν θέλει να γίνει σε μυστική τοποθεσία της επιλογής του και πάλι συμφωνώ. Όμως πρέπει να λογοδοτήσει. Δεν δέχεται κατ’ ιδίαν συνάντηση, δεν δέχεται συνάντηση με ομάδα μετόχων, δεν δέχεται να παραστεί στη γενική συνέλευση και στέλνει εξώδικο, ζητώντας μου να του ζητήσω να λογοδοτήσει! Να λογοδοτήσει πού και πώς; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;».

Πηγή: sport-fm.gr