Άμεση απάντηση στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βωβό να υποστηρίζει πως μπορεί να κάνει αγωγή διεκδικώντας χρήματα από τον Παναθηναϊκό για την καθυστέρηση του γηπέδου στον Βοτανικό έδωσε ο Τζίγκερ.

«Το έργο διακόπηκε από το ΣτΕ επειδή κρίθηκε αντισυνταγματικό το εμπορικό κέντρο του κ.Βωβού και όχι οι αθλητικές εγκαταστάσεις, άρα εάν κάποιος μπορεί να κάνει αγωγή, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός», τονίζεται από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από της αρχή. Ο Βωβός, σε ερώτηση δημοσιογράφου, δήλωσε πως: «Σίγουρα εμείς σαν εταιρία οφείλουμε να διαφυλάξουμε το συμφέρον των μετόχων μας και αν προκύψει κάτι θα στραφούμε εναντίον όλων όσοι ευθύνονται και μία από τις πλευρές πιθανώς να είναι και εκείνη του Παναθηναϊκού».

Η απάντηση από το περιβάλλον του Τζίγκερ, ήταν άμεση. Και στέκεται σε τρία σημεία. Καταρχάς, ο Βωβός δεν ανέφερε σε ποιον Παναθηναϊκό θα κάνει αγωγή. Στην ΠΑΕ ή στον ερασιτέχνη που προηγείται όλων των συμβάσεων και εμφανίζεται ιδιοκτήτης του γηπέδου…

Δεύτερον, από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τονίζεται: «Ο κ. Βωβός με τις δηλώσεις του αναφέρεται στο διάστημα προ της ψήφισης Μπιρμπιλή, τότε δηλαδή που ούτε ο ερασιτέχνης, ούτε η ΠΑΕ συμφωνούσαν με τις ρυθμίσεις, αφού το ζήτημα ήταν το πότε και το εάν θα κατεδαφιστεί η Λεωφόρος σε σχέση με τα έργα του Βοτανικού.

Τρίτον και σημαντικότερο, από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου ειπώθηκε, πως εάν ο κ. Βωβός διεκδικήσει οτιδήποτε για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου, τότε και ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να διεκδικήσει ακόμη περισσότερα. Αφού το έργο διακόπηκε επειδή το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το έργο που αφορούσε το εμπορικό κέντρο του Βωβού και όχι τις εγκαταστάσεις ή το γήπεδο…

Πηγή: sport-fm.gr