Ενοχλήσεις στο ισχίο ένιωθε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (11/3, 17:15), με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία.

Κανονικά προπονήθηκε ο Ντιόγκο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε, με τον Ρόι Κάρολ να συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Όσοι παίκτες συμμετείχαν στην αναμέτρηση κόντρα στη Μέταλιστ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά, συμπεριλαμβανομένου και του Ντιόγο, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ρόι Κάρολ. Ο διεθνής αμυντικός ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στο ισχίο, από το ματς της Ουκρανίας, με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία, ενώ ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Η τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου (10/3), στις 19:00, όπου στη συνέχεια ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει και στην αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (11/3, 17:15).

Πηγή: Sport-fm.gr