Στην ευτυχή θέση να υπολογίζει στον Άριελ Ιμπαγάσα βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη». Ο Αργεντινός άσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, συμμετείχε στο πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Βάσκου. Ξανά εκτός ο Ντιόγκο. Αποκλείστηκαν Φετφατζίδης και Φέισα.

Πάνοπλος θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ, αφού ο Ιμπαγάσα φώναξε «παρών» στην τελευταία προπόνηση με τον Βαλβέρδε να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Βάσκος άφησε για ακόμη μια φορά εκτός τον Ντιόγκο, ενώ Φετφατζίδης και Φέισα δεν χώρεσαν στην αποστολή.

Η 18μελής αποστολή: Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Βαλβέρδε: «Θέλει ιδιαίτερη προσοχή»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του επέστησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να μείνουν στο περσινό 6-0 και να συγκεντρωθούν στο πως θα πάρουν τη νίκη. Τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου, ζήτησε ο 47χρονος.

«Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Μπορεί στον αντίστοιχο περσινό αγώνα να κερδίσαμε με 6-0 και την περασμένη εβδομάδα να νικήσαμε τον ΠΑΟΚ, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτε γιατί ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός.

Αύριο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προσηλωμένοι στο στόχο μας, ενώ περιμένουμε, όπως πάντα, από τους φιλάθλους μας να μας σπρώξουν προς τη νίκη με τη συμπαράστασή τους και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν στο Καραϊσκάκη».

Πηγή: sportfm.gr