Τι άλλο εκτός από φανερά ικανοποιημένος θα ήταν ο Λάσλο Μπόλονι, έπειτα από τη νίκη (2-0) του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πέραν της αναρρίχησης στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκας, στάθηκε ιδιαίτερα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου του Βορρά» που απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Κατ’ αρχήν είμαστε πολύ χαρούμενοι που νικήσαμε στο γήπεδο της ΑΕΚ, καθώς με αυτόν τον τρόπο ανεβήκαμε στην τρίτη θέση. Γνωρίζαμε, αφού έχουμε παίξει δύο φορές μαζί τους, ότι η ΑΕΚ έχει ποδοσφαιριστές με πολύ καλή ατομική αξία. Στόχος μας ήταν να σπάσουμε τη συνοχή της ΑΕΚ με την ομαδική δουλειά μας και νομίζω ότι το καταφέραμε. Ήταν πολύ σημαντικό ποιος θα πετύχαινε πρώτος γκολ. Νομίζω ότι με το πολύ καλό μας πρώτο μέρος και το πολύ δυνατό μας δεύτερο μέρος το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό.

Επίσης είμαι ικανοποιημένος επειδή αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές μας δίνουν πειστικές απαντήσεις στο ερώτημα αν μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης στην πρώτη σοβαρή χρονιά του στην ομάδα έχει δείξει μυαλό στην τακτική, πνεύμα μαχητικότητας και αποτελεσματικότητα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια δουλειά καθώς μπορεί να είναι μία λύση και στον αγωνιστικό και στον οικονομικό τομέα. Ο Γεωργιάδης ήρθε μετά από τραυματισμό και δεν πίστεψα ότι μπορεί να παίξει 60-70 λεπτά και όμως τα κατάφερε. Πρέπει να πω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου για τη φυσική του κατάσταση. Ο Κατσικάς έπαιξε το τρίτο του ματς στην ομάδα και έκανε ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του σήμερα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλο κλαμπ ότι στο μέλλον θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε άλλες δύο φορές μαζί τους».

Για την παρουσία του Γλύκου: «Είναι ο τέταρτος νεαρός μας και υπάρχει και ο Σταφυλίδης που σήμερα δεν έπαιξε. Ευτυχώς για εμάς δεν είχε πολλή δουλειά σήμερα. Ίσως κάποιες μπαλιές του στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλές, αλλά έκανε καλή δουλειά. Στον προηγούμενο αγώνα ήταν απών για δέκα δευτερόλεπτα. Είναι φυσικό να γίνονται λάθη από έναν νεαρό τερματοφύλακα. Αν τα λάθη γίνουν πολλά θα πάει στην κερκίδα, όμως τώρα πρέπει να τον στηρίξουμε».

Πηγή: sport-fm