Η υπόθεση μεταγραφής του Γκιγιόμ Ζιλέ από τη Ναντ στον Ολυμπιακό αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά (είτε θετικά, είτε αρνητικά) τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο έμπειρος Βέλγος μέσος επιθυμεί διακαώς να πιάσει Λιμάνι και να συνεργαστεί με τον Μπεσνίκ Χάσι.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» ο Ζιλέ «θέλει να αφήσει τη Ναντ για τον Ολυμπιακό. Ο Μπέσνικ Χάσι θέλει να αποκτήσει τον έμπειρο μέσο, αλλά η γαλλική ομάδα το παίζει δύσκολη. Ο Ολυμπιακός θέλει να πληρώσει 1-1.5 εκατ. ευρώ για τον Ζιλέ, αλλά η Ναντ δεν θέλει να ασχοληθεί με τη μεταγραφή. Τα γαλλικά μίντια ξέρουν πως ο Ζιλέ είναι απογοητευμένος και πως θέλει να αφήσει την ομάδα».

Καταλήγοντας, αναφέρει: «Η Ναντ θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ζιλέ για έναν ακόμα χρόνο, αλλά ο πρώην παίκτης των Άντερλεχτ και Γάνδης, είπε στην ομάδα πως το μόνο που θέλει, είναι να φύγει για τον Ολυμπιακό. Το περιβάλλον του παίκτη λέει πως δεν θέλει να ανοίξει πόλεμο με τη Ναντ, αλλά πρόκειται για μια ιδιαιτέρως περίπλοκη κατάσταση».