Εντός της ημέρας αναμένεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης να παραδώσει στη διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ τη λίστα με τα ονόματα των προσώπων που θα στελεχώσουν την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε τηλεφωνική επαφή με τον Θανάση Κατσαρή, τον οποίο ενημέρωσε πως αναζητεί το ένατο και τελευταίο άτομο που θα μπει στο νέο διοικητικό σχήμα.

Ο «Ζαγόρ» φαίνεται πως έχει βρει τον όγδοο άνθρωπο, ο οποίος φέρεται να είναι ο Λεωνίδας Βελής. Ο λαϊκός τραγουδιστής αποτελεί επιλογή του Ζαγοράκη και, αν δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο, θα προστεθεί στους επτά που έχουν γίνει γνωστοί για το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι οι επτά που έχουν γίνει γνωστοί είναι οι: Ζήσης Βρύζας, Παντελής Κωνσταντινίδης, Γιώργος και Δημήτρης Σαχπατζίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Βαγγέλης Ποζατζίδης (ως εκπρόσωπος του Α.Σ.) και φυσικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ομάδας θα δρομολογήσει διάφορα θέματα και (μέσω συνέντευξης Τύπου) αναμένεται να δώσει το στίγμα της επόμενης ημέρας.

Πηγή: sport-fm.gr