Νέο κύκλο επαφών για την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη άρχισαν χθες Μάλαγα και Ολυμπιακός, χωρίς όμως -ακόμη- αποτέλεσμα. Η ισπανική ομάδα εμμένει στη θέση της να επιτρέψει στον διεθνή φόργουορντ να μετακομίσει στον Ολυμπιακό εφόσον εκείνος την… απαλλάξει από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, που προβλέπει αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ.

Η Ουνικάχα πρόσφερε ένα ποσό (πολύ μικρότερο από όσα προβλέπονται στο συμβόλαιο του παίκτη) για να λυθεί η συνεργασία τους, ωστόσο αυτό δεν ικανοποίησε την πλευρά του Γιώργου Πρίντεζη. Η διοίκηση της Μάλαγα θέλει να καλύψει όσο το δυνατόν μικρότερο μέρος από τις αποδοχές που μπορεί να βρει ο παίκτης στη νέα του ομάδα και ως μοχλό πίεσης χρησιμοποιεί τον παραγκωνισμό του.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός εμμένει στην πάγια θέση του να αποκτήσει τον 26χρονο άσο για τους δύο μήνες που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν και-εφόσον υπάρχει αμοιβαία επιθυμία-να συζητήσουν σε άλλη βάση το καλοκαίρι για νέο συμβόλαιο. Οι Πειραιώτες δεν θέλουν να δεσμευτούν για μεγαλύτερο διάστημα με τον παίκτη και ασφαλώς δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο να επωμιστούν το πολύ βαρύ συμβόλαιό του.

Οι επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες) θα είναι κρίσιμες για το θέμα, αφού ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να μετατρέψει σε σίριαλ τη συγκεκριμένη υπόθεση εν όψει και του κρίσιμου τελευταίου διμήνου της σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr