Ο Ολυμπιακός κοντράρεται (19:45) με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία για την 5η αγωνιστική του ομίλου του Europa League και θέλει τη νίκη για να κλειδώσει τουλάχιστον την 3η θέση και να πλησιάσει στο -2 από τη 2η διατηρώντας ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να παρατάσσει την ομάδα με 4-3-3 τελικά.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι είχαν ηττηθεί με 2-3 στον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη, ξέρουν ότι οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι με το μέρος τους αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν για αυτές. Και από εκεί και πέρα, αν καταφέρουν να φύγουν με τη νίκη από τη Γερμανία θα έχουν παραμείνει ζωντανοί και ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Για να έρθει, λοιπόν, αυτή η νίκη ο Μαρτίνεθ επέλεξε το 4-3-3, με τον Πασχαλάκη να είναι στο τέρμα, τους Ορτέγα, Ντόι, Ρέτσο και Ροντινέι να αποτελούν την 4άδα στην άμυνα ενώ οι τρεις του κέντρου είναι οι Καμαρά, Έσε και Αλεξανδρόπουλος. Από εκεί και πέρα, οι Φορτούνης και Ποντένσε είναι οι δύο εξτρέμ και αυτοί που θα αποτελούν τα στηρίγματα του φορ Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ορτέγα, Ντόι, Ρέτσος, Ροντινέι, Καμαρά, Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.