Την «μάχη» για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκου πρωταθλήματος συνεχίζει απόψε η Εθνική μας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δοκιμάζεται απόψε στο «Philips Stadium» κόντρα στην Ολλανδία, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα την βάλει για τα καλά σε… τροχιά πρόκρισης.

Η Ελλάδα είναι στην 2η θέση με έξι πόντους στο +3 από την 4η Ολλανδία, με τους οράνιε ωστόσο να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μετά από τις πρώτες αγωνιστικές, η Εθνική ομάδα με 6 βαθμούς μετά από 3 παιχνίδια βρίσκεται στη 2η θέση πίσω από την απόλυτη Γαλλία (12 βαθμοί σε 4 ματς). Οι Ολλανδοί γνωρίζουν ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από μια εντός έδρας νίκη εναντίον της Ελλάδας, θα αυξήσει την πίεση για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Οι «οράνιε» δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και η ομάδα του Πογέτ θέλει να κάνει το παιχνίδι της και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον τιμωρημένο Ντίνο Μαυροπάνο, καθώς και στον Μπάλντοκ, ο οποίος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ.