Η Μότζι Μιρίμ είναι η ομάδα του και μπορεί και κάνει ότι θέλει. Ο λόγος για τον Ριβάλντο ο οποίος αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή της ομάδας, Ρόμπερβαλ Νταβίνο, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, παρότι σαν παίκτης ο «Ρίμπο» ήθελε την παραμονή του!

Ο Ριβάλντο εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει στην Βραζιλία και στην αγαπημένη του Μότζι Μιρίμ στην οποία είναι πρόεδρος-ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Νταβίνο δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Παουλίστα.

Όπως ανέφερε ο «Ρίμπο» μέσω της σελίδας του στο Twitter, ο παίκτης-Ριβάλντο δεν ήθελε να τον διώξει, αλλά ο πρόεδρος-Ριβάλντο είχε διαφορετικές ιδέες κι έτσι δεν γινόταν να συνεχιστεί η συνεργασία! «Είμαι ο πρόεδρος της Μότζι Μιρίμ και αποφάσισα να διώξω τον προπονητή αφού δεν μπορούσα να συμφωνήσω μαζί του σε συγκεκριμένα πράγματα».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανέφερε: «Ως ποδοσφαιριστή θα πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν καλός επαγγελματίας, αλλά ως πρόεδρος υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας. Δεν μπορούσε να αποδεχτεί διάφορες αποφάσεις χωρίς την συμμετοχή μου. Η επένδυση στο σύλλογο είναι 100% δική μου και τουλάχιστον δικαιούμαι να έχω λόγο στις αποφάσεις. Ως πρόεδρος πιστεύω ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση».

Πηγή: gazzetta.gr