Μετά τη στήριξη προς το πρόσωπο του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη από το Υπουργείο Υγείας και τον Θάνο Πλεύρη, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, έστρεψε τα βέλη του προς τον υπουργό Υγείας.

Σε ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος αναφέρει χαρακτηριστικά πως «δεν γνωρίζει αν ο κ. Πλεύρης ψάχνει πελάτες για την επάνοδο του στο λειτούργημα του δικηγόρου, μετά τις εκλογές, καθώς ο κ. Ηλιάδης θα χρειαστεί νομική υπεράσπιση».

Δείτε την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: «Δεν γνωρίζω αν ο Θανάσης Πλεύρης ψάχνει να βρει πελάτες για την επάνοδο του στο λειτούργημα του δικηγόρου, μετά τις εκλογές, αλλά να είναι σίγουρος, ότι ο συγκεκριμένος γιατρός με όσα εκτός των Δικαστηρίων λέει και πράττει, πιθανότατα θα χρειαστεί νομική υπεράσπιση και εύχομαι για λογαριασμό της κας κατηγορούμενης να επιλέξει τον κύριο Πλεύρη, ο οποίος σε νεαρότατη ηλικία και πριν “γράψει” τα απαιτούμενα επιστημονικά χιλιόμετρα στο υπέροχο βήμα των Δικαστηρίων, επέλεξε, με ό,τι σημαίνει αυτό για την επιστημονική του εξέλιξη και την εξέλιξη της προσωπικότητας του δικηγόρου, να ασχοληθεί με την πολιτική, απόλυτα επιτυχημένα βεβαίως, όπως έχει αποδειχθεί από την επιλογή του, που έγινε από τον κο Μητσοτάκη, να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κορυφαία Υπουργεία.

Υγ. Θέλω να συμβουλεύσω τον συμπαθέστατο Θανάση να μην χρησιμοποιεί σε αυτήν την πολύ δύσκολη εκλογική αναμέτρηση την υπόθεση μιας χαροκαμένης μάνας που επί ένα και πλέον χρόνο αποτελεί τον σάκο του μποξ στα τηλεδικαστήρια και στους τηλεδικαστές για την αποκομιδή πολιτικού οφέλους. Είμαι βέβαιος ότι, ο ίδιος ως νομικός θα γνωρίζει ότι στις εκπομπές που έχει επιλέξει να εμφανίζεται, έχει κατακρεουργηθεί το τεκμήριο αθωότητας της κας κατηγορουμένης και διαπράττονται καθημερινά εις βάρος της ποινικά αδικήματα, από αυτούς οι οποίοι του προσφέρουν απλόχερα ένα χωρίς κόστος βήμα, για να απευθύνεται στο πολιτικό του ακροατήριο και να υπερασπίζεται γιατρούς, οι οποίοι ήδη αλληλοκατηγορούνται μέσω των καταθέσεων τους και οι οποίοι ήδη έχουν μηνυθεί από την εντολέα μου για χοντροειδέστατα ιατρικά λάθη που κατέστησαν το υγιέστατο κοριτσάκι, τετραπληγικό».