Κατά του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη στρέφεται ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας με νέα του ανακοίνωση. «Γιατί το παιδί, ενώ είναι ζωντανό, του ψύχει τον εγκέφαλο;» διερωτάται ο δικηγόρος αναφερόμενος στη μικρή Τζωρτζίνα.

Μετά την ένταση που επικράτησε κατά τη διάρκεια της δίκης με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου την Τετάρτη (5/4) και τα όσα ειπώθηκαν περί μεταμοσχεύσεις οργάνων ο ποινικολόγος επανέρχεται με νέες δηλώσεις με αφορμή το τετ α τετ που είχε ο Ανδρέας Ηλιάδης με τον Θάνο Πλεύρη.

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω έναν μάρτυρα ενός Δικαστηρίου να έρχεται στο Δικαστήριο, συνοδευόμενος από δικηγόρο και την επομένη να επισκέπτεται τον Υπουργό Υγείας, συνοδευόμενος πάλι από δικηγόρο και αφού προηγουμένως έχει ενημερώσει όλα τα μέσα τηλεοράσεως για να τον απαθανατίσουν» επισημαίνει.

«Με τον κύριο αυτόν θα ασχοληθούμε νόμιμα στις 25/4/2023» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Πρώτη φορά στην καριέρα μου, η οποία σε λίγο συμπληρώνει 50 χρόνια, βλέπω έναν μάρτυρα ενός Δικαστηρίου να έρχεται στο Δικαστήριο, συνοδευόμενος από δικηγόρο και την επομένη να επισκέπτεται τον Υπουργό Υγείας, συνοδευόμενος πάλι από δικηγόρο και αφού προηγουμένως έχει ενημερώσει όλα τα μέσα τηλεοράσεως για να τον απαθανατίσουν.

Με τον κύριο αυτόν θα ασχοληθούμε νόμιμα στις 25/4/2023 και τότε είμαι βέβαιος ότι θα αντιληφθούν όλοι, ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι, πώς οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος της κας Σ.Π.

Εγώ θέλω να του υποβάλω μόνο μια ερώτηση: γιατί το παιδί, ενώ είναι ζωντανό, του ψύχει τον εγκέφαλο;