Ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στη Χαλκίδα το βράδυ της Κυριακής (11/9) γύρω στις 23:00 μ.μ., όταν για άγνωστο λόγο άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ ενός ζευγαριού στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα και ο άνδρας φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και να επιτέθηκε στη σύζυγό του, τραυματίζοντας την ελαφρά στο χέρι, σύμφωνα με το eviathema.gr.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τα πεθερικά του, τα οποία επενέβησαν ώστε να τον σταματήσουν. Ο άνδρας, τότε, επιτέθηκε και σε εκείνους χωρίς να τους τραυματίσει.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και προχώρησαν στην προσαγωγή του δράστη.

Παρόμοιο περιστατικό λίγες ημέρες πριν πάλι στην Χαλκίδα

Ένα παρόμοιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη σε διαμέρισμα στη Χαλκίδα πριν μια εβδομάδα όταν μια εικοσάχρονη γυναίκα τυφλωμένη από τη ζήλεια μαχαίρωσε τον σύζυγό της μπροστά στο μόλις δυο ετών παιδί της.

Η γυναίκα βρισκόταν σε αμοκ ενώ είχε προηγηθεί άγριος καβγάς με τον 28χρονο σύζυγό της στο διαμέρισμά τους στην περιοχή του Αί Γιάννη, άρπαξε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο χέρι καθώς ο άνδρας προσπάθησε να αμυνθεί.

Η νεαρή κοπέλα ισχυρίστηκε πως ο σύζυγός της την απατούσε, και υποστήριξε πως βρήκε στο κινητό του ερωτικά μηνύματα με άλλη γυναίκα.

Ο άνδρας αλβανικής καταγωγής και η σύζυγός του Ελληνίδα ειδοποίησαν την αστυνομία. Συνελήφθησαν και οι δύο – ενώ αλληλομηνύθηκαν.