Με το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας είναι, πλέον, αντιμέτωπη η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία παραμένει προφυλακισμένη για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε νέα συμπληρωματική δίωξη σε βάρος της 33χρονης θεωρώντας πως από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι πριν χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο παιδί είχε πάλι προσπαθήσει να το δολοφονήσει ενώ νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Από τις μαρτυρικές καταθέσεις των γιατρών  και άλλα στοιχεία της δικογραφίας φαίνεται να προκύπτει ότι ενώ η 9χρονη νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα  μέσα σε λίγες ώρες κινδύνευσε να πεθάνει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το παιδί και οδήγησε στην τετραπληγία  σε εξωτερική παρέμβαση. Σύμφωνα με την κατηγορία, όλα τα στοιχεία «δείχνουν»  ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρισκόταν στο πλευρό του παιδιού, προσπάθησε να κόψει το νήμα της ζωής του, ωστόσο, αυτό δεν έγινε καθώς οι γιατροί επενέβησαν άμεσα και κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, εκτός απροόπτου, θα περάσει αύριο το κατώφλι της 18ης τακτικής ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για την νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Η 33χρονη, η οποία θα προσαχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπως έχει δικαίωμα αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τα νέα στοιχεία της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπεράσπιση της.

Την ίδια ώρα, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να βρεθεί κατηγορούμενη και για τον θάνατο των άλλων δυο κοριτσιών της. Η 33χρονη έχει, ήδη, δώσει ανωμοτί εξηγήσεις αρνούμενη με κατηγορηματικό τρόπο την εμπλοκή της στους θανάτους της Μαλένας και της  Ίριδας. Το υπόμνημα με τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης αλλά και όλα τα στοιχεία της υπόθεσης βρίσκονται στο  «μικροσκόπιο» των αρχών με τον αρμόδιο εισαγγελέας να είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν τελικά θα ασκήσει νέα ποινική δίωξη σε βάρος της.