Αρνείται τα πάντα σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατέθεσε, μέσω του συνηγόρου της, Όθωνα Παπαδόπουλου, το υπόμνημά της στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι η 33χρονη είχε κληθεί να καταθέσει ανωμοτί, δηλαδή χωρίς όρκο, καθώς θεωρείται βασική ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας ενώ είναι ήδη προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στις έγγραφες εξηγήσεις της αρνείται τα πάντα και αμφισβητεί τα πορίσματα των ιατροδικαστών Καρακούκη-Καλόγρια. Αναφορικά με τον θάνατο της Ίριδας, η Πισπιρίγκου υποστηρίζει, όπως αναμεταδίδει η εφημερίδα Πελοπόννησος πως το έκζεμα στο πρόσωπο το είχε από πριν και γι’ αυτό ελάμβανε αγωγή. Σχετικά με τη στάση στην οποία βρέθηκε νεκρό το έξι μηνών βρέφος -δηλαδή παράλληλα με το κρεβάτι– ισχυρίστηκε ότι αυτό συνέβη επειδή η Ίριδα είχε αρχίσει να μπουσουλάει και άλλαζε θέσεις μέσα στην κούνια της.

Όπως είχε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες ο συνήγορός της, Όθωνας Παπαδόπουλος, το γραπτό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν πλήρες, πολυσέλιδο και καλά τεκμηριωμένο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η προφυλακισμένη να χρειαστεί να κληθεί από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για να δώσει περαιτέρω, προφορικές εξηγήσεις στους αστυνομικούς.