Απαντήσεις σε ερωτήματα που βασανίζουν την κοινή γνώμη για τον χαμό των τριών του παιδιών έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στην Αγγελική Νικολούλη και το οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ χθες Παρασκευή (15/4).

Αρχικά ο Μάνος Δασκαλάκης έδωσε αποκαλυπτικές απαντήσεις για τη σχέση του με την κατηγορούμενη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών του, αλλά και τη στάση του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια ο πατέρας των τριών άτυχων «αγγέλων» μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μεγαλύτερη κόρη του Τζωρτζίνα.

«Η Τζωρτζίνα ήταν πανέξυπνη, ένα παιδί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε ήταν προσκολλημένη πάνω μου», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης, με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά: «Μήπως αυτό δεν άρεσε στη μητέρα της και ήθελε να το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή εναντίον;».

«Δεν ξέρω. Όταν πήγε στο νοσοκομείο η Μαλένα, η Τζωρτζίνα ήταν στη μητέρα μου. Ήταν πολύ μικρή, δεν ανέφερε το παραμικρό για την αδελφή της», απάντησε ο πατέρας.

«Η Τζωρτζίνα ήταν 8 χρονών και εάν ήταν απόπειρα ασφυξίας ή το οτιδήποτε, θα μπορούσε να αντιδράσει. Δεν μπορώ να διανοηθώ το τι έχει γίνει εκείνη την ημέρα» ανέφερε.

Αναφορικά με την ουσία που φαίνεται να έχει προκαλέσει το θάνατο του 9χρονου κοριτσιού, αλλά και τον τρόπο προμήθειάς της, ξεκαθάρισε πως αυτός και ο πατέρας του δε θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση.

«Δεν μπορεί να μας περάσει από το μυαλό για το πώς θα μπορούσε να την προμηθεύτηκε. Θα ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους για τα όσα λέγονται για τη φαρμακαποθήκη, που εργάζεται ο πατέρας μου. Κανείς από την οικογένεια της Ρούλας δεν ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, οπότε δε θα μπορούσε να την έχει αποκτήσει από εκεί» τόνισε.

Όπως δήλωσε, με τη σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου είχαν πάψει εδώ και καιρό να τους ενώνουν πράγματα και πως για χάρη της Τζωρτζίνας, έμειναν και πάλι μαζί.

«Από την Τζωρτζίνα και μετά αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για εκείνη. Θέλαμε να ζει μία φυσιολογική ζωή σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χωρίσαμε από την ημέρα που η Τζωρτζίνα απεβίωσε. Που να μου περάσει από το μυαλό ότι γίνονται τέτοια πράγματα. Αγγελική δεν είναι εύκολο» πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν είναι ακόμη ερωτευμένος με την κατηγορούμενη δήλωσε εμφατικά: «Ούτε καν. Δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της, χρόνια τώρα, δεν υπήρχε βασικά έρωτας με αυτή τη γυναίκα».

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος: Κάποιος «σήκωσε» τη σύνταξη της σπιτονοικοκυράς μετά το θάνατό της

Νέα στοιχεία για την έρευνα γύρω από το θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Μάνου – Ρούλας έδωσε στο «Φως στο Τούνελ» ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα.

Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κάποιο πρόσωπο έκανε μετά το θάνατο της σπιτονοικοκυράς ανάληψη της σύνταξης που λάμβανε, σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των συγγενών, το γεγονός αυτό έχει επιβεβαιωθεί και επισήμως από τον ΕΦΚΑ. «Ποιος έλαβε τη σύνταξη της θανούσας; Μήπως εκείνος που είχε το πληρεξούσιο στα χέρια του;» ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρόπουλος σημείωσε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε την ευθύνη -σύμφωνα και με το πληρεξούσιο- για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της 70χρονης γυναίκας, κάτι που σύμφωνα με τους συγγενείς της δεν έγινε ποτέ.

«Έχουμε καταθέσει αίτημα για την εκταφή της σπιτονοικοκυράς για να διαπιστώσουμε την αιτία του θανάτου της και αν τελικά υπάρχουν πράξεις ή παραλήψεις» συμπλήρωσε.