Τρία βίντεο βρέθηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε θάψει μαζί με το παιδί στην Πάτρα. Πριν από λίγες ημέρες διατάχθηκε εκταφή του τάμπλετ, προκειμένου να ερευνηθεί καθώς θεωρήθηκε ότι περιέχει πληροφορίες για την κεταμίνη που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, χρησιμοποίησε η 33χρονη για τη δολοφονία του παιδιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μέχρι στιγμής στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας βρέθηκαν, τρία πράγματα:

  • Ένα βίντεο με το την «Πέππα το Γουρουνάκι»
  • Ένα βίντεο από το γνωστό τηλεοπτικό σίριαλ «Παρά πέντε»
  • Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό Μάρκο Σεφερλή.

Ο λογαριασμός e-mail που εντοπίστηκε

Στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως και ένας λογαρισμός e-mail, από το οποίο θα μπορούσε να βρεθεί κάποια ύποπτη συνομιλία ή και η παραγγελία της θανατηφόρας κεταμίνης.

Όμως κι εκεί, οι ειδικοί που έκαναν και συνεχίζουν ακόμα να κάνουν «φύλλο και φτερό» το τάμπλετ του παιδιού, ήρθαν αντιμέτωποι με μία «έκπληξη» καθώς η συσκευή ήταν συνδεδεμένη με τον έναν και μοναδικό λογαριασμό της κατηγορουμένης, που ούτως ή άλλως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει στη διάθεσή του, από το κινητό της Ρούλας, την ώρα της σύλληψης.

Πάτρα: «Ενδεχόμενη η εγκληματική ενέργεια στο θάνατο της Μαλένας» λένε ιατροδικαστές

Ο θάνατος της Μαλένας στην Πάτρα ενδέχεται να προήλθε από εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με ορισμένους ιδιώτες ιατροδικαστές που έχουν παρακολουθήσει την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Μάλιστα, το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ανέφερε πως υπάρχουν αμφιλεγόμενες εκτιμήσεις, ενώ φέρεται οι καταθέσεις των ιατροδικαστών να είναι διαφορετικές, με βάση τις πληροφορίες που φέρεται να έχουν διαρρεύσει στο δημόσιο λόγο.

Όπως ανέφερε το δελτίο, οι κρατικοί ιατροδικαστές δεν μπορούν να μιλήσουν δημοσίως για όσα έχουν καταγράψει, ενώ τα επόμενα 24ωρα φέρεται να αναμένεται μια σημαντική κατάθεση και συγκεκριμένα της ιατροδικαστή που εξέτασε την Ίριδα.