Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, με τον πατέρα Μάνο Δασκαλάκη να παίρνει σαφείς αποστάσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τη σύλληψη και προφυλάκισή της για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια, αναμένεται τις επόμενες ώρες να μεταβεί στην ανακρίτρια για παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας.

Στο μεταξύ ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ήδη «αδειάσει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε συνέντευξή του στο ereportaz TV, στην οποία αναφέρει ότι αδυνατεί να πιστέψει πως η μητέρα των παιδιών του κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης του Τζωρτζίνας. «Νομίζω ότι μιλάμε για άλλη γυναίκα. Ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα λέει πως η ουσία κεταμίνη, από την οποία πέθανε η μεγάλη του κόρη, δεν υπήρχε στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς και ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου βρισκόταν στο δωμάτιο μόνη της με το 9χρονο κορίτσι.

«Δεν υπήρχε η ουσία στο νοσοκομείο… Και είναι κάτι που το έμαθα εγώ σήμερα…Ότι αυτή η ουσία στο “Αγλαΐα Κυριακού” δεν υπήρχε! Και δεν είναι τσεκαρισμένο μόνο από εμένα και από εσένα… Τσεκαρισμένο από οργανισμό φαρμάκων… Και κανένας δεν μπήκε σε αυτό το δωμάτιο… Ήταν μόνη της! Και δεν θεωρώ ότι υπήρχε κάποια νοσηλεύτρια ή κάποιος γιατρός που θα μπορούσε να τη βάλει…» αναφέρει, ζητώντας να μάθει την αλήθεια για τα τρία του παιδιά.

«Ακόμη και τώρα θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη… Πώς την έδωσε… Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».