Μέχρι και DVD από το γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, από τη βάπτιση ενός εκ των τριών παιδιών της οικογένειας και κάποια ακόμα το περιεχόμενο των οποίων σχετίζεται με ποδοσφαιρικούς αγώνες του Μάνου πήραν, σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος της Δευτέρας», οι άνδρες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου, ενημερώθηκε τηλεφωνικά πως θα πρέπει να μεταβεί στο σημείο, προκειμένου να ανοίξει το «σφραγισμένο» ακίνητο μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Πρόκειται για το σπίτι όπου μέχρι πρόσφατα διέμενε το ζεύγος Δασκαλάκη και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας μέχρι και τη σύλληψή της κατοικούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η εντολή που είχαν οι αστυνομικοί ήταν η ενδελεχής έρευνα των χώρων και η κατάσχεση στοιχείων – αντικειμένων που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αφορούν στο σύνολο τους συνταγογραφημένα φάρμακα που λάμβανε η 9χρονη Τζωρτζίνα και ό,τι υπήρχε στο φαρμακείο του σπιτιού  αλλά και εισπνεόμενα σπρέι.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο «στόχαστρο» των αρχών οι ηλεκτρονικές συσκευές της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών, όπως το κινητό και ο υπολογιστής. Στόχος της Αστυνομίας φέρεται να είναι η αναζήτηση πιθανών στοιχείων που θα αφορούν την προμήθεια ή αγορά κεταμίνης ή άλλων ουσιών. Μάλιστα, οι αστυνομικοί φέρεται να αναζητούν λέξεις «κλειδιά» για να μπορέσουν να καταλήξουν στις αναζητήσεις που έκανε η μητέρα της Τζωρτζίνας.

Οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν και κατάσχεσαν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, συνταγογραφημένα ψυχοφάρμακα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί σε πιο μέλος της οικογένειας ανήκουν. Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν πως πρόκειται για 50 ηρεμιστικά χάπια, ενώ οι Αρχές πήραν και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η έρευνα των Αρχών στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, χαρακτηρίζεται από νομικούς κύκλους ως «αργοπορημένη» καθώς ο χρόνος από την ημέρα σύλληψης μέχρι την «επίσκεψη» της ΕΛΑΣ ήταν ικανός προκειμένου να… εξαφανιστούν πιθανά ενοχοποιητικά στοιχεία. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση από την Ασφάλεια Αττικής, δεδομένου πως εύλογα κάποιος θα περίμενε παράλληλα με τη μεταφορά της ΓΑΔΑ την περασμένη εβδομάδα να ακολουθήσει και το «σάρωμα» από το Ανθρωποκτονιών.