«Δεν αποκλείεται ο Νίκι να συμμετείχε στην εξαφάνιση του πτώματος της Άννυ»

Θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση


ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΓΚΛΗΜΑ
8:47
08/05/2015
«Δεν αποκλείεται ο Νίκι να συμμετείχε στην εξαφάνιση του πτώματος της Άννυ»
1
loading

Για συμμετοχή του Νίκι, του φίλου του Σάββα, στην εξαφάνιση του πτώματος της μικρής έκανε λόγο η μητέρα που χθες προφυλακίστηκε.

«Δεν αποκλείω να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος» ,φέρεται να είπε ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας.

Η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Νικολάι ή Νίκι, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση, προσπάθησε να την παραπλανήσει.

«Το Σάββατο 2 Μαΐου μίλησα με το Σάββα κι επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατί είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι με καθησύχασε λέγοντας μου " δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά αν ακούσεις και τίποτα μην στεναχωρηθείς". Αφού έμαθα από την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος».

Όπως είπε ο δικηγόρος της Γ. Γεωργίου: «Μπορεί να συμμετείχε τουλάχιστον στην εξαφάνιση του σώματος. Αποδεικνύεται ότι αυτός ήταν εκεί τις ημέρες που έγινε αυτό. Ήταν εκεί΄».

Στις επίμονες ερωτήσεις της ανακρίτριας για τις ημέρες που μεσολάβησαν και τις αντιφατικές καταθέσεις της επανέλαβε πως δεν μπορούσε να φανταστεί το σοκαριστικό τέλος του παιδιού της.

Αν και ισχυρίστηκε πως άφησε την μικρή για να την φροντίζει η μητέρα του Σάββα παραδέχτηκε πως οι σχέσεις τους ήταν κακές.

«Δεν είχα καθόλου καλή σχέση με την πεθερά μου. Δεν ενέκρινε τη δουλειά που έκανα, αλλά τα λεφτά που της έδινα ήταν καλά» φέρεται να είπε και συνέχισε

«Ο Σάββας μου είπε ότι πήρε το παιδί από τη μάνα του όταν τσακώθηκε μαζί της επειδή εκείνη πούλησε το τάμπλετ του παιδιού για να πάρει τσιγάρα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Λία Παππά

    Σαν τι ν\'ακούσει δηλαδή.....για το παιδί της....και να μην στεναχωρηθεί;;;;;;;
    Δεν ρώτησε;;;
    Δεν ανησύχησε;;;;
    Έστω και από απλή περιέργεια δεν ρώτησε;;;;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει