Νέο σενάριο για το τραγικό τέλος της Άννυ φέρεται να παρουσίασε ο κατηγορούμενος πατέρας της στην συμπληρωματική του απολογία ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο 27χρονος Σάββας, επί 3,5 ώρες, επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι δεν σκότωσε το παιδί ωστόσο διαφοροποιήθηκε σε ότι αφορά στις ενέργειες που ακολούθησαν στην προσπάθεια του να εξαφανίσει κάθε ίχνος του παιδιού βάζοντας στο κάδρο των ευθυνών και τον Βούλγαρο φίλο του Νίκι ή Νικολάι.

Ο Νίκι εξελίσσεται σε κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση με την προφυλακισμένη μητέρα της Άννυ να έχει ήδη ζητήσει να έρθει από την Βουλγαρία και να καταθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης . Παράλληλα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο και της κατ αντιπαράστασης εξέτασης του Νϊκι με τον Σάββα.

«Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή για άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως» ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του κατηγορούμενου Παναγιώτης Χρυσικάκης τονίζοντας πως ο εντολέας του απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που έθεσε η ανακρίτρια.

Η ανώνυμη επιστολή

Στο μικροσκόπιο της 10ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση έχει μπει ανώνυμη επιστολή που έφτασε στα χέρια της στην οποία ο αποστολέας, σύμφωνα με πληροφορίες, αφήνει ανοιχτά τα ενδεχόμενα να εμπλέκεται στην υπόθεση κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων.

Για το λόγο αυτό η δικαστική λειτουργός ρώτησε χθες κατά τη διάρκεια της απολογία του τον 70χρονο, που φιλοξενούσε την μητέρα της Άννυ, αν στο σπίτι – κολαστήριο της Μιχαήλ Βόδα είδε ψυγεία μεταφοράς για να λάβει αρνητική απάντηση.

Η μητέρα του Σάββα.

Στο πλευρό του 27χρονου ήταν σήμερα η μητέρα του «Σάββα δεν είσαι μόνος, είμαι δίπλα σου” του είπε στο σύντομο τετ α τετ που είχαν έξω από το γραφείο της ανακρίτριας ενώ ο κατηγορούμενος της έστειλε ένα φιλί.

Η μητέρα του κατηγορούμενου καταθέτοντας χθες στην ανακρίτρια ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως νωρίτερα είχε δεχτεί τηλεφώνημα μέσα από τη φυλακή από τη μητέρα της Άννυ η οποία της ζήτησε, όπως είπε, να πει ψέματα στην ανακρίτρια ότι είχε αφήσει το παιδί σε εκείνη και όχι στο Σάββα και ότι ο 27χρονος της το πήρε όταν εκείνη πούλησε το ταμπλετ της μικρής για να πάρει τσιγάρα. Δηλαδή να στηρίξει τον ισχυρισμούς της 25χρονης ενώπιον της ανακρίτριας.

Η γυναίκα, πάντως, εξακολουθεί να πιστεύει πως ο γιος της δεν σκότωσε την Άννυ ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο το παιδί να πουλήθηκε.